Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Genç Sevgili

Genç Sevgili

Vajina yalatmayı tutkuyla seven bir sevgili tadında yasayacağım uzun soluklu bir iliski yıllardır arıyorum. Hani bir kaç aday da çıktı birisi il dısında (Bursa da) birisi ise Küçükçekmece de ama görüsme şansımıza baktığimda ikisi de ayda beli belki bir kac ayda bir görüşecektik ama bu süre zarfında baska kimseyle görüsmemi istemiyorlardı. Belki tuhaf gelecek ama bu istek çok hoşuma gidiyor. Ama olmadı işte zaman mekan mesafe problemleri yasadık.


Esmer Güzeli Elif

 
Elif bir gün blogumdan gelen mesajla hayatıma girdi, 25 yaşında cok arzulu ve meraklı ve benim tüm gün yapmacağım ve hic bir sekilde bıkmayacağım seyi yani am yalama ve bir kadına tapar gibi hisserderek arzulayarak şevişip sevisemiyecegimi sordu. Am yalama fetisisti bir erkeğim ve mümkün olsa tüm gün keyifle bıkmadan am yalamak isterim ki bir kaç saatten sonra vajina alısır tepki vermez yani belki bir kaç saat yaladıktan sonra yarım saat molalar verirsek bunu yapabiliriz.

Bazı kadınaların beni duygusal olarak  etkilemesi bazılarının etkilememesini çözemedim. 

Ilk bu denli etkileyen ilk gördüğümde heyecandan kalbimin çıkacakmış gibi olduğu kadın Cadım ikincisi de Elif oldu. Cadım zamanla bendeki yerini çok ama çok büyüttü, Elif gördüğüm konuştuğum an yerle bir etti beni tüm gece onu düsündüm. Ne yapacağımı şasırdım. Her seyi olmalıydım ama nasıl olacaktı iste bu çok korkuttu. 

Keske Elif'e bir şeyler hissetmeseydim.

Evet keşke ama elimde degildi, eger vajina yalatmak istiyen genc güzel bir kız olarak kalsaydı şu an beraberdik. Kimseyi de gözüm görmezdi. O da anadolu yakasında oturuyordu hatta aramızda 20 dk mesafe vardı. Hayalini kurduğum düzenli ve yakin konumdaki kadını bulmuş olacaktim ama olmadı. 

Elifle ayrilmamız iyi mi oldu kötü mu bilemiyorum. Eger onun istedigi gibi O na ait bir am yalayıcısı olabilmeyi becerebilseydim sanirım hayatımda yeni bir sayfa olurdu ama iste hata bendeki daha fazlası olmak istedim. Hala burada arayısta olmazdım o kesin.

Hayatında düzenli bir cinsellik ve arkadaş dost sırdaş arıyan bir kadın hala arayışım.

Tabiki bu sadece uzun süreli iliski düşunenler icin gecerli yoksa günibirlik am yalatmak rahatlamak istiyen her kadina kapım açık taki gercekten uzun sureli güzel bir ilişki bulana kadar. 

Genç Sevgili
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.
Yorum Gönder for "

Genç Sevgili

"