Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5 Ekim'e Kadar Musaitim

Tüm hafta müsaitim

Vajina yalatmak ve rahatlamak istiyen hanımlara güzel sayılabilecek bir haber vermek istedim. Bir aksilik olmazsa eğer 5 Ekim müsaitim. Haftaici gün icinde 9-19 arasında görüsmek istiyen hanımlar iletişime gecebilir.


Eskisehirden gelen güzel ögretmenimin cektigi am yalama videom, keske tekrar gelebilse harika olurdu.


Sehirdışından am yalatmak icin gelen partnerim benden habersiz cektiği am yalama videom. Baska güzel videolarımız vardı ama benimle paylasmadı.

2010 yılından beri google aramalarinda vajina yalatmak am yalatmak kelimelerine duyarlı blogum üzerinden am yalatmayı istiyen genç kızlarla ve kadınlarla beraber oluyorum.Karsılıklı güven ve gizlilik önemli. Yüzyüze görüşmediğim kimseyle telefon numaramı paylaşmıyorum karsılıklı konusak da sizden telefon numaranizı veya kisisel bilgilerinizi talep etmiyorum.


78'li 43 yaşında evli bir erkeğim, eşim oral yapmama sapıklık olarak baktığından vajina yalatmak istiyen veya denemek istiyen hanımlar iletisime gecebilirler. Sadece am yalatmak ve ağzıma bosalmak istiyen hanimlar ilerisime gecsinler sikis sokus pesinde degilim ama isterseniz ve am yalamaya doyarsam keyifle de sikerim. Kadikoy de guvenligine ve temizligine guvendigim bir suitte gorusuyorum ama farklı seceneklere de açığım.


Am yalama konusunda tecrubeli bir erkeğim. Benimle paylasılan iki videomu paylasıyorum.


5 Ekim'e Kadar Musaitim
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.
Yorum Gönder for "

5 Ekim'e Kadar Musaitim

"