Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Magusa Masaj

Magusa Masaj

Mağusa da kadınlara özel oral masaj hizmeti veriyorum.

Vajinasını yalatmak ve keyifle ağzıma boşalıp rahatlamak istiyen hanımlar iletişime gecebilirler. Berbar olacağım vajina yalatmak ve oral masaj yaptirmak istemeli ayrıca gizlilik benim için çok önemli şimdilik yalnız kalsamda evli olgun yasta bir erkeğim. Sonuncusuda kişisel temizliğine özen göstermeli bundan kastım vajina ve cevresindeki kıllar değil hatta kıllı am yalamak benim için baska bir keyif özellikle çok sulanan ve kıllı bir amcık yalamak hayalim.

Gazimağusa da City Mall alışveriş merkezine yakın yalnız yasıyorum. Tanışmak istiyen her yaştan ve görünüsten kadınla tanısmak isterim. Tabiki vajina yalatmak ve rahatlamak istiyen kadınlar.

City Mall alışveriş merkezine yakın ve yalnız yaşıyorum ama çalıştığım icin aksamları ve c.tesi pazar müsait olabiliyorum.

 



Magusa Masaj
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.
Yorum Gönder for "

Magusa Masaj

"