Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

City Mall Magusa

City Mall Avm Alış Veriş Molası

Vajina yalatmak ve rahatlayıp ağzıma bosalmak istiyen am yalatma isteği olan kadın patner arıyorum. Yalnız yaşıyorum  City Mall 'ye yakın yaşıyorum. Tamamen gizlilik içinde gelip yalatıp rahatlamak istiyen partner arıyorum. 20 gündür Adaya yani Magusa geldim. Haftasonları ve aksamları tamamen uygunum.

Ada da vajinasını yalatmak istiyen herkese kapım açık ama Magusa da aksamları yarım saat bile uğrayıp yalatmak ve rahatlatmak istiyen bir parnter hayalim var. Her uygun olduğunda gelip yalatacak ve rahatlayacak. Genç Türkiye'li ögrenci veya Turkiye den çalısmaya gelmiş olanlar daha fazla tercih ediyorum ama sart değil. Doğu Akdeniz Üniversitesinden bir sevgili harika olurdu.
 
 


Vajina yalatmaktan keyif alan veya denemek istiyen kadın arıyorum

78"li evli olgun bir erkeğim, üniversite mezunu özel şirketlerde orta düzey calısan birisiyim. Evliyim bu nedenle sadece vajinasını yalatmak istiyen kadınların iletisime geçmesini bekliyor ve istiyorum. Baska bir cinsel arayışım bulunmuyor. 

Tanışma ve görüşme şartlarım

Am yalatma isteği olmalı

Muhtemel partnerimin am yalatma isteğinin olması olması en olmazsa olmaz şartım. Yoksa eşimle de ısrar etsem onunlada beraber olabilirim. Ama isteği olmayan birisiyle yaşmak istemediģim bir sey.

Kişisel temizligine ve gizliliğimize özen göstermeli

Kisisel temizlik ozellikle regl sonrası temizlik ve tabiki hastalıkli ve kokan bir vajina yalamak istemem. Kıllı am yalamaya bayılırım bu nedenle temizlikten kastım kılları kesmeniz degil. Bir iki defa karşılaştım hemde hiç ummadığım tesetturlü yani türbanli iki genç kızda popunuz da temiz olsun lutfen.

Gizlilik ise yüzyüze tanışmadığım kadınlara kesinlikle telefonumu paylaşmam yüzyuze gelinceye kadar ya mailoralmasaj@gmail.com üzerinden ya da twitter @oralmasajxyz üzerinden ilerisim kurabiliriz.

City Mall Magusa
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.
Yorum Gönder for "

City Mall Magusa

"