Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina Yalatmak Bekarete Zarar Vermez

Vajina Yalatmak Bekarete Zarar Vermez

Vajina yalatmak bekarete yani bakireliginize zarar vermez. Dilim içinize 8-10 santim girmesi imkansız. Yani bakire kızların korkuları yersiz 8 santim demek dilimin alnıma değmesi demek öyle bir dil dünyada kaç insanda vardır, varmıdır bilmem. Ama burada ki korku veya çekince dille ilgili degil sanırım bir yolunu bulup sikmesi veya parmaklayıp bozması baska bir sekilde yalatmakla bir şey olmaz.

Bakireliğinize zarar verecek bir sey yapmam

Hala bekarete önm veren var mı felan geyiğine girmem nasıl bekaretin önemsiz olduğu insanlar varsa bekaretin önmli olduğu insanlarda var. Bu konuda aptal saptal kendini bir bok sanan insanların arasinda girecek halim yok. 

Bakire üç kız ile beraber oldum

Ama çok uzatmadan simdiye kadar 3 tane genc kızla beraber oldum. Bir tanesi ile haftalarca defalarca bulustuk. Evet ücü de tesettürlü yani türbanlı kızlardı. Birisi ile bir defa beraber oldum. Bursa da ögrenci sonradan gelecekti ama pandemiden sonra görüsemedik. 
Vajina Yalatmak Bekarete Zarar Vermez
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.
Yorum Gönder for "

Vajina Yalatmak Bekarete Zarar Vermez

"