Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajinasini Yalatmak Rahatlamak Istiyen

Kadınlara özel masaj Vajinasını yalatmak dilimle vajinasına masaj yaptırmak, rahatlayıp ağzıma boşalmak istiyen hanımlar cekinmeden iletişime geçebilirler. 

Tek amacım sadece keyifle am yalamak

Saatlerce keyifle am yalamak istiyorum. Baska bir amacım bulunmuyor. Evli oldugumdan zaten cinsel iliskiye rahat rahat giriyorum. Esim oral seksi sapıklık olarak gördüğünden bende 2009 yılından bu yana internetten am yalatmak vajina yalatmak vajina yalatma kelimelerinde arama yapıldığında bulunabilecek blog ve twitter adreslerinden iletişime geçen hanımlara Istanbul Kadıkoy de  temizligine ve guvenligine inandigim bir suitte kadınlarla beraber oluyorum.

Kişisel Temizlik ve Gizlilik

Kişisel temiligine özen gösteren ve karşılıklı gizliliğimize özen gösterebilecek 20 - 50 yaş aralıgında, özellikle tercihim 30-50 yaş aralığında evli kadınlar iletisime gecebilirler.

Istanbul da yaşıyan veya istanbul'a gelebilecek

Istanbul dışına evli ve iste calışıyor olduğumdan her istedigimde çıkamıyorum. Genel de iletişime gecen kadinlar il dısından gelebilecek olan veya istanbul da oturan kadınlar. 


am yalatmak
Vajina yalatmak
Vajinasini Yalatmak Rahatlamak Istiyen
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.
Yorum Gönder for "

Vajinasini Yalatmak Rahatlamak Istiyen

"